Αποστολές & Επιστροφές

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας και την απόσταση μεταφοράς.
Η παραλαβή απο το καταστημά μας δεν έχει καμμία επιβάρυνση.

Μόλις στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης Το μήνυμα σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και θα εκτελεσθεί. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί τυχόν προβλήμα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ , ΒΛΑΒΗ ή ΚΛΟΠΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

H "DiabetesNow" δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη στην περίπτωση υλικής ζημιάς η κλοπής του προϊόντος οφειλόμενη στις υπηρεσίες μεταφοράς. Σε μια τέτοια περίπτωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα πράξουμε οτι είναι δυνατό απο την μεριά μας για να αποζημιωθείτε απο τους υπαίτιους. Τα δέματα των ταχυμεταφορών είναι ασφαλισμένα. Στην περίπτωση που κακομεταχείριστειτε και καταστρέψετε το προϊόν την ευθύνη φέρετε αποκλειστικά εσείς. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ φροντίστε για την ομαλή λειτουργία του προϊόντος. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποδείξουμε την σωστή και ασφαλή λειτουργία του εκάστοτε προϊόντος στο τηλέφωνο 6980022854 ή στο 2114090890.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ευχαρίστως να παραλάβουμε τα προϊόντα τα οποία δεν σας άφησαν ικανοποιημένους εντός μίας (1) εβδομάδος απο την ημερομηνία παραλαβής (ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ). Χρήματα ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΕΡΦΟΝΤΑΙ, μπορείτε να αλλάξετε το προιόν με κάτι άλλο ή να σας πιστωθεί το ποσό για μελλοντικές αγορές. Θα πρέπει η συσκευασία του προιόντος να μην έχει ανοιχτεί ή τσαλακωθεί.Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση με το κουτί του ακριβώς όπως το παραλάβατε. Δέματα που μας επιστρέφονται σε κακή κατάσταση η προϊόντα τα οποία δεν λειτουργούν απο κακομεταχείριση δεν θα γίνονται δεκτά.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής:

με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (από 3 έως 4 εργάσιμες ημέρες)
με FullSpeed Courier (από 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες)

ΠΛΗΡΩΜΗ

Οι δυνατότητες πληρωμής που παρέχει η "DiabetesNow" είναι οι εξής:

Με αντικαταβολή,

Πληρώνετε όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία, στη διεύθυνση που επιθυμείτε. Στην περίπτωση που η τιμή της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη από 500 ευρώ, θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση (τηλεφωνικώς) πρίν την αποστολή.
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό,
Στέλνετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με σκαναρισμένο το αντίγραφο στο email info@DiabetesNow ή μας καλείτε στο 2114090890 να το ελέγξουμε online. Μόλις παραληφθεί το email, σας αποστέλλεται αμέσως η παραγγελία σας. Θυμηθείτε να γράψετε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας στις παρατηρήσεις. Ο τραπεζικός λογαριασμός κατάθεσης είναι:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος NBG: 09944030106 (Όνομα δικαιούχου:Μπακέα Σταυρούλα και Σια ΟΕ)
(IBAN: GR8401100990000009944030106)
Με άμεση παράδοση στο κατάστημά μας.