Βιοχημικά Αντιδραστήρια Ανοικτών Αναλυτών

Τα προϊόντα της CHEMELEX LABKIT εξάγονται σε 48 χώρες παγκοσμίως σε όλες τις ηπείρους και αποτελούν την πρώτη επιλογή για διεξαγωγή εξετάσεων και εσωτερικών ελέγχων προϊόντων κορυφαίων Πανεπιστημίων σε Αγγλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ισπανία, Ινδία και μεγάλων εταιρειών όπως η Millipore, θυγατρική της Merck Γερμανίας.

Τα βιοχημικά αντιδραστήρια της CHEMELEX LABKIT προορίζονται για όλους τους ανοικτούς βιοχημικούς αναλυτές της αγοράς και εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα στις εξετάσεις και ελάχιστη κατανάλωση αντιδραστηρίου ανά εξέταση σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό της αγοράς. Η γκάμα των αντιδραστηρίων είναι ανάμεσα σε υγρά και λυοφιλοποιημένα ενζυματικά αντιδραστήρια έτσι ώστε να καλύψει όλες τις προτιμήσεις των μικροβιολόγων.

Η επιλογή ανάμεσα σε υγρά ή λυοφιλοποιημένα ενζυματικά αντιδραστήρια δε σχετίζεται με την ποιότητα, αλλά με τις προσωπικές προτιμήσεις του χρήστη και τις εργαστηριακές εργασιακές συνθήκες.
 
Τα υγρά ενζυματικά αντιδραστήρια μας είναι έτοιμα προς χρήση. Δεν απαιτείται καμία προεργασία όπως ανασύνθεση. Τα πλεονεκτήματα των έτοιμων προς χρήση αντιδραστηρίων μας είναι τα ακόλουθα:
  • Κέρδος χρόνου - χρησιμοποιούνται άμεσα μετά το άνοιγμα της συσκευασίας
  • Απαλειφή ανθρώπινου λάθους - περιορισμένη επαφή του μικροβιολόγου με το αντιδραστήριο απαιτείται
  • Οικονομικό όφελος - δεν αχρηστεύεται κάποιο αντιδραστήριο λόγω περιορισμένης χρονικής σταθερότητας, περιλαμβάνεται ο βαθμονομητής μέσα στα περισσότερα κιτ και τέλος, απαιτείται, αποδεδειγμένα λιγότερη ποσότητα μl αντιδραστηρίου για την πραγματοποίηση τηε εξέτασης σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Η παρουσία των αντιδραστηρίων μας σε 48 χώρες παγκοσμίως, μιλάει από μόνη της για την υψηλή ποιότητα μας.

Το τελευταίο προτέρημα είναι ίσως και το πιο σημαντικό. Αποφεύγεται απώλειες αντιδραστηρίου αφού έχετε την ευχέρεια να διαλέξετε την ποσότητα αντιδραστηρίου που θα χρειαστείτε στο βιοχημικό σας αναλυτή, λαμβάνοντας υπόψιν το φόρτο εργασίας σας. Σε αντίθεση με τα λυοφιλοποιημένα αντιδραστήρια, που είστε περιορισμένοι από τις συσκευασίες.

Τα λυοφιλοποιημένα ενζυματικά αντιδραστήρια έχουν τα προτερήματα τους. Σε σύγκριση με τα υγρά έτοιμα προς χρήση, προσφέρουν μέγιστη θερμοκρασιακή σταθερότητα. Τα μικροβιολογικά εργαστήρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη συντήρηση των αντιδραστηρίων στις ενδεδειγμένες θερμοκρασίες, καταφεύγουν στα λυοφιλοποιημένα ενζυματικά αντιδραστήρια.

Όλα μας τα κιτ βρίσκουν εφαρμογή σε αυτόματους και ημιαυτόματους βιοχημικούς αναλυτές.

Τα πρωτόκολλα εφαρμογής είναι διαθέσιμα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας  για περισσότερες πληροφορίες.

 Contactus
 Bioximika1
Bioximia2
Bioximia3
Bioximia4